X-Road-yhteisön tapahtuma Tallinnassa 12.9.2018 – tule mukaan!

Tallinnassa järjestetään 12. syyskuuta 2018 kansainvälisen X-Road Community -yhteisön kokoontuminen X-Road Community Event. Vuosittain järjestettävä tapahtuma on tästä vuodesta lähtien Suomen ja Viron yhteisen Nordic Institute for Interoperability Solutions (NIIS) -instituutin järjestämä. Tapahtuma on aikaisempaa kansainvälisempi ja se kerää osallistujia eri puolilta maailmaa. Tapahtuma on täysin avoin ja se on tarkoitettu kaikille X-Roadista kiinnostuneille.

Englanninkielisessä tapahtumassa käsitellään mielenkiintoisia ja päivänpolttavia aiheita X-Roadin tiimoilta. Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Esimerkiksi seuraavat aiheet ovat tapahtumassa esillä esitysten ja paneelikeskustelun kautta:

  • X-Road Development Model and Roadmap
  • Future of Cross-border Services
  • X-Road and API Economy
  • Global X-Road Community – international use cases from private and public sectors

Osallistuminen on ilmaista

Tapahtuma on ilmainen sisältäen lounaan ja kahvin. Tapahtumapaikkana on Swissôtel Tallinn -hotelli lähellä Tallinnan satamaa. Paikalle pääsee siis helposti Suomesta käyttäen laivoja Helsingin ja Tallinnan välillä tai lentäen, sekä yöpymällä hotellissa Tallinnan keskustassa. Tapahtumapaikan hotellissa on osallistujille kiintiö yöpymiselle erikoishinnalla. Jos haluaisit yöpyä kyseisessä hotellissa, kysy asiasta lisää ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu heti mukaan

Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautumislomake löytyvät linkin takaa: http://x-road.global/event

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Yhteisön kokoontumisissa käsiteltävät teemat valitaan kulloinkin pinnalla olevien aihepiirien mukaisesti. Teemojen käsittely on asiantuntevaa, mutta samalla hyvin käytännönläheistä sisältäen vapaamuotoista keskustelua aiheiden tiimoilta. Tapahtumassa on mahdollista tavata X-Roadin kehittäjiä ja asiantuntijoita sekä verkostoitua yhteisön jäsenten kanssa. Tule siis mukaan tapaamaan X-Roadin taustalla olevia henkilöitä ja kuulemaan uusimmat X-Road-kuulumiset.

Lisätietoa NIIS:tä ja X-Roadista

Suomi.fi-palveluväylän ja Viron kansallisen tiedonvälitysratkaisun X-tee:n taustalla on X-Road -teknologia, jonka ydinkomponenttien kehittämisestä NIIS-instituutti vastaa. Lue lisää NIIS:in toiminnasta:

Helmikuussa 2018 toteutettu Suomen ja Viron X-Road-ympäristöjen yhteen liittäminen mahdollistaa helpon rajat ylittävän tiedonvaihdon Suomi.fi-palveluväylän ja X-tee:n käyttäjäorganisaatioiden välillä. Lue lisää Suomen ja Viron X-Road-palveluista: