Twiittaa itsellesi kesätyö!

Oletko sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Onko Suomen sähköisissä palveluissa mielestäsi jotain vikaa? Keksitkö ponnistelematta sata parempaa ideaa toimiviksi ja käyttäjälähtöisiksi digipalveluiksi kuin mitä viime vuosituhannella elävät virastot ja yritykset ovat saaneet aikaan? Nyt on elämäsi tilaisuus tulla mukaan tekemään parempaa digitaalista Suomea.

Kansallisessa palveluarkkitehtuuriohjelmassa eli KaPAssa luodaan puitteet tulevaisuuden sähköisille palveluille ja tietojen yhteentoimivuudelle. Tietojen yhteentoimivuuden lisäksi lähtökohtinamme ovat KaPA was herekäyttäjälähtöisyys, mobiliteetti ja avoimet rajapinnat – kansalaisen tulee olla keskiössä tulevaisuuden palveluiden suunnittelussa. Ohjelma on valtiovarainministeriön ja sen toteutus tehdään Väestörekisterikeskuksessa. Virkamiesasemasta huolimatta olemme kuitenkin kaikki hyviä tyyppejä. Tarvitsisimme joukkoomme Helsingin Sörnäisiin lisää hyviä ja idearikkaita tyyppejä ja haemme kesäksi (1.6.-31.8.2015 tai sopimuksen mukaan) kahta suunnittelijaharjoittelijaa, jotka tulevat toimimaan työparina.

Tehtävänänne tulee olemaan tulevaisuuden digitaalisten palveluiden ideointi ja kehityskelpoisten ideoiden työstäminen käyttötapauksiksi. Tulette työssänne matkustamaan pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa haastattelemassa digitalisaatioon taipuvaisia visionäärejä yrityksissä, kunnissa ja valtionhallinnossa sekä ylläpidätte haastattelujen annista blogia. Tulette mahdollisesti myös avustamaan KaPA-ohjelman some-tilien ylläpidossa. Sopiva tausta on esimerkiksi media-alan, viestinnän, tekniikan, taiteen tai kauppatieteiden opinnot yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Kirjallisen ja suullisen ilmaisun taidot tulee olla hyvät.

Kuinka haet työtä?

Hakemukset lähetetään 140 merkillä Twitterissä hashtagillä #kapaduuni. Mieti twiittisi huolella ja lähetä vain yksi. Huomioimme kultakin hakijalta vain ensimmäisen lähetetyn twiitin. Twiitteihin ei kannata sisällyttää linkkejä, koska niitäkään emme huomioi. Kerro twiitissä omalla persoonallisella tavallasi: Millainen on digitaalinen Suomi 2025? Twiittaa viimeistään su 15.3. klo 23.59. Kutsumme haun seuraavaan vaiheeseen mielestämme visionäärisimmät twiittaajat, joiden uskomme sopivan tehtävään parhaiten. Saatamme hyödyntää saapuneita ideoita tavalla tai toisella KaPA-työssä.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vahvistus * Aikaraja ylittyi. Lataathan CAPTCHAn uudelleen painamalla päivitys-ikonia.