Tule mukaan X-Road-yhteisön tapahtumaan Viroon 7.9.2017

(Päivitetty 24.8.2017, ohjelma ja kuljetuksien aikataulut tarkentuneet)

7. syyskuuta Virossa järjestetään kansainvälinen X-Road-yhteisön kokoontuminen. Tapahtuma järjestetään Nelijärven virkistyskeskuksessa (noin 60 kilometriä Tallinnasta).

Englanninkielisessä tapahtumassa käsitellään mm. seuraavia mielenkiintoisia ja päivänpolttavia aiheita X-Roadin tiimoilta:

  • Missä Viron ja Suomen X-Road-ratkaisuissa tällä hetkellä mennään?
  • NIIS – Nordic Institute for Interoperability Solutions, Suomen ja Viron yhteisen X-Road instituutin esittely
  • MyData & X-Road – insinöörin silmin nähtynä
  • X-Road-protokollan käyttömahdollisuudet

Kuljetus ja majoitukset

Tallinnan satamasta järjestetään bussikuljetus tapahtumapaikalle illalla 6.9.2017. Bussi lähtee D-terminaalin edestä klo 19.00 kohti Nelijärveä. Yöpyminen ja majoitus on tapahtuman järjestäjän puolesta järjestetty Nelijärven virkistyskeskuksen tiloissa. Illalla on iltapala ja mahdollisuus saunomiseen paikan päällä.

Paluukuljetus Tallinnan sataman D-terminaaliin lähtee 7.9.2017 n. klo 17.30 Nelijärven virkistyskeskuksesta jotta matkustajat ehtivät klo 19.30 lähtevään Tallinkin lauttaan. Kuljetukset tarjotaan kaikille englanninkielisen ilmoittautumislomakkeen kautta ilmoittautuneille osallistujille. Tapahtuman järjestäjä lähettää vielä erikseen lisätietoja kuljetuksista ja käytännön järjestelyistä ilmoittautuneille.

Osallistuminen on ilmaista

Tapahtuma, majoitus, ruokailut ja kuljetus Tallinnan satamasta tapahtumapaikalle ja takaisin ovat ilmaisia.

 

Ilmoittaudu heti mukaan

Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautumislomake löytyvät alla olevan linkin takaa: https://xtee2017.publicon.ee/

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti ja paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Yhteisön kokoontumisissa käsiteltävät teemat valitaan kulloinkin pinnalla olevien aihepiirien mukaisesti. Teemojen käsittely on asiantuntevaa, mutta samalla hyvin käytännönläheistä sisältäen vapaamuotoista keskustelua aiheiden tiimoilta. Tapahtumassa on mahdollista tavata X-Roadin ydinhenkilöitä ja verkostoitua yhteisön jäsenten kanssa. Tule siis mukaan tapaamaan X-Roadin taustalla olevia henkilöitä ja kuulemaan uusimmat X-Road kuulumiset.

Lisätietoa X-Roadista

Suomi.fi-palveluväylän ja Viron kansallisen integraatioalusta X-tee:n taustalla on yhteinen X-Road-ratkaisu. Järjestelmä on tällä hetkellä käytössä molemmissa maissa ja tulevaisuudessa sitä tullaan käyttämään myös maiden välisessä tietojen vaihdossa. Lue lisää: