Suomi.fi-infot uudistuvat – lähetä kysymyksesi ennakkoon!

Ennen KaPA- ja Suomi.fi-vartteina tunnettu ajankohtaiskatsaus Suomi.fi-palveluiden tilanteeseen muuttaa muotoaan. Helmikuun 19. päivästä pidettävästä infosta lähtien tilaisuudet lähetetään Lync/Skype for Business -verkkopalaverityökalun kautta, joihin kaikki Suomi.fi-palveluista kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan. Voit myös lähettää palautetta, kysymyksiä tai kommentteja ennakkoon Suomi.fi-palveluiden asiantuntijoiden vastattavaksi. Kysymyksiin ja kommentteihin vastataan infotilaisuuksissa lyhyen tilannekatsauksen jälkeen.

Tilaisuuksien loppuun varataan aikaa myös esiintuleville kommenteille ja keskustelulle. Suomi.fi-info järjestetään maanantaisin noin kuukauden välein.

-Yhteistyö Suomi.fi-palveluiden asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa on meille erittäin tärkeää ja siksi halusimme antaa palveluistamme kiinnostuneille suoran ja julkisen foorumin ajankohtaisille asioille palautteelle, sanoo Joonas Kankaanrinne, Väestörekisterikeskuksen Digitaaliset palvelut -yksiön johtaja.

Tältä sivulta löydät tulevien Suomi.fi-infojen ajankohdat sekä linkit tilaisuuksien materiaaleihin. Sivulle on julkaistu linkki sekä Skype-verkkopalaveriin että lomakkeeseen, jonka kautta voit lähettää kysymyksesi tai kommenttisi. Tilaisuudet nauhoitetaan ja linkki infojen koostevideoihin julkaistaan samalla sivulla.

Tervetuloa mukaan Suomi.fi-infoihin!