Suomi.fi-infot jatkuvat maanantaina 20.8!

Suomi.fi-infot jatkuvat maanantaista 20.8. alkaen! Suomi.fi-infojen tarkoituksena on antaa Suomi.fi-palvelujen asiakasorganisaatioille sekä SuoJa-, SuoPa- ja YTI-hankkeissa tehtävästä kehittämisestä kiinnostuneille ajankohtaista tietoa niin käyttöönottoihin, kehittämiseen kuin sisältöihin liittyen.

Voit lähettää palautetta, kysymyksiä tai kommentteja ennakkoon Suomi.fi-palveluiden asiantuntijoiden vastattavaksi. Kysymyksiin ja kommentteihin vastataan infotilaisuuksissa lyhyen tilannekatsauksen jälkeen. Lähetä kysymyksesi linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Ensimmäinen syyskauden Suomi.fi-info järjestetään maanantaina 20. elokuuta kello 12.15-13.00. Tilaisuus nauhoitetaan ja se on katseltavissa materiaaleineen jälkikäteen tämän linkin takana olevalla esuomen sivulla. Löydät samalta sivulta myös vanhat Suomi.fi-infojen tallenteet.

Tilaisuuksien loppuun varataan aikaa myös esiintuleville kommenteille ja keskustelulle. Suomi.fi-info järjestetään noin kuukauden välein.

Suomi.fi-infot järjestetään Lync/Skype for Business -virtuaalitilassa. Pääset osallistumaan infoihin tätä linkkiä painamalla. Voit liittyä myös puhelimella numerossa +358925393102, neuvottelutunnus 14235705.

Tervetuloa Suomi.fi-infoihin!