Suomi.fi-viestit –
Käyttöönotto

Näin organisaatio ottaa Viestit-palvelun käyttöön

Täytä hakemuksen tiedot ja liitä allekirjoitettu Selvitys tietojen suojauksesta -lomake sille. Samalla allekirjoituksella hyväksyt myös palvelun käyttöehdot.

Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä.

Käyttöönoton ohje

Hakemuksella kerätään asiakasorganisaatioilta vaaditut tiedot Suomi.fi-viestien käyttöluvan hyväksymiseksi. Mikäli haluat liittää Viestit-palveluun järjestelmän, joka on käytössä muissakin organisaatioissa samaan käyttötarkoitukseen (esimerkiksi Lupapiste), olethan suoraan yhteydessä osoitteeseen viestit-kayttoonotot@vrk.fi.

1. Täytä hakemuslomake: lomakkeella kysytään tiedot organisaatiosta ja liitettävästä palvelusta.

2. Täytä, allekirjoita ja skannaa Selvitys tietojen suojauksesta -lomake ja liitä se hakemukseen. Samalla allekirjoituksella hyväksyt myös Viestit-palvelun käyttöehdot.

3. Väestörekisterikeskus myöntää hakemuksen perusteella organisaatiolle Suomi.fi-viestit-palvelun käyttöoikeuden. Päätös toimitetaan tiedoksi tässä lomakkeessa ilmoitetulle hallinnolliselle yhteyshenkilölle. Käyttöluvan käsittelyaika on tällä hetkellä keskimäärin 2–4 viikkoa.

Hakemuksen huolellinen täyttäminen nopeuttaa käsittelyaikaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen palveluun, käyttöoikeuteen tai tämän lomakkeen täyttämiseen, voit olla yhteydessä viestit-kayttoonotot@vrk.fi.

Suomi.fi-viestit-palvelun käyttöehdot

Suomi.fi-viestit-palvelun palvelukuvaus

Print Friendly, PDF & Email

VersioMitä tehty / muutettuPvm/
henkilö
1.0Sivu julkaistu eSuomessa19.07.17 / NP