Suomi.fi-valtuudet – Liittymislomake

Huom! Suomi.fi-valtuuksien käyttöönotto ja ohjemateriaali on siirtynyt Palveluhallintaan. Tätä sivua ei enää päivitetä. Löydät Valtuuksien käyttöönottolomakkeet ja ohjeistuksen palvelunkäyttöönottoon tältä sivulta: Suomi.fi-valtuuksien käyttöönotto Palveluhallinnassa.

Note

HUOM! Jos esimerkiksi olet tilitoimiston tai kunnan edustaja ja haluat käyttää Verohallinnon tai Kelan asiointipalveluita, sinun ei tarvitse täyttää tätä liittymislomaketta. Valtuuksia voit luoda ja hallinnoida Suomi.fi-verkkopalvelun Valtuudet-osiossa (http://suomi.fi/valtuudet). Asioimaan valtuuksien avulla pääset kunkin asiointipalvelun (esim. OmaVero, Palkka.fi, Tulorekisteri) omilla sivuilla.

Näin organisaatio ottaa Suomi.fi-valtuudet käyttöön

Täytä hakemuslomake ja liitä allekirjoitettu käyttöehtojen hyväksymislomake sille.

Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä.

Huomioithan, että lomake on tarkoitettu vain Valtuudet-palvelun rajapintapalveluita omaan sähköiseen asiointipalveluunsa integroivalle organisaatiolle. Lomake aloittaa teknisen käyttöönoton, jonka avulla organisaatio voi omassa asiointipalvelussaan hyödyntää Valtuudet-palvelun rajapintoja valtuuskyselyiden tekemiseen sähköisestä asiointipalvelusta.

Jos esimerkiksi olet tilitoimiston edustaja ja haluat käyttää Verohallinnon asiointipalveluita, sinun ei tarvitse täyttää tätä liittymislomaketta. Valtuuksia voit luoda ja hallinnoida Suomi.fi-verkkopalvelun Valtuudet-osiossa (http://suomi.fi/valtuudet). Asioimaan valtuuksien avulla pääset kunkin asiointipalvelun (esim. OmaVero, Palkka.fi, Tulorekisteri) omilla sivuilla.