Suomi.fi-valtuudet – Liittymislomake

Note

HUOM! Jos esimerkiksi olet tilitoimiston tai kunnan edustaja ja haluat käyttää Verohallinnon tai Kelan asiointipalveluita, sinun ei tarvitse täyttää tätä liittymislomaketta. Valtuuksia voit luoda ja hallinnoida Suomi.fi-verkkopalvelun Valtuudet-osiossa (http://suomi.fi/valtuudet). Asioimaan valtuuksien avulla pääset kunkin asiointipalvelun (esim. OmaVero, Palkka.fi, Tulorekisteri) omilla sivuilla.

Näin organisaatio ottaa Suomi.fi-valtuudet käyttöön

Täytä hakemuslomake ja liitä allekirjoitettu käyttöehtojen hyväksymislomake sille.

Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä.

Huomioithan, että lomake on tarkoitettu vain Valtuudet-palvelun rajapintapalveluita omaan sähköiseen asiointipalveluunsa integroivalle organisaatiolle. Lomake aloittaa teknisen käyttöönoton, jonka avulla organisaatio voi omassa asiointipalvelussaan hyödyntää Valtuudet-palvelun rajapintoja valtuuskyselyiden tekemiseen sähköisestä asiointipalvelusta.

Jos esimerkiksi olet tilitoimiston edustaja ja haluat käyttää Verohallinnon asiointipalveluita, sinun ei tarvitse täyttää tätä liittymislomaketta. Valtuuksia voit luoda ja hallinnoida Suomi.fi-verkkopalvelun Valtuudet-osiossa (http://suomi.fi/valtuudet). Asioimaan valtuuksien avulla pääset kunkin asiointipalvelun (esim. OmaVero, Palkka.fi, Tulorekisteri) omilla sivuilla.