Miten yrityksesi saa uutta potkua? Suomi.fi mukana Yritys2017-tapahtumassa

Miten perustaa yritys? Miten löydät yrityksesi viranomaispalvelut yhdestä paikasta? Tervetuloa tutustumaan yrityksille suunnattuihin Suomi.fi-palveluihin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Yritys2017-tapahtumaan 5.- 6.9.  Tilaisuus on suunnattu yrittäjille ja yritystoimintaa harkitseville, ja täältä löydät yritystoiminnan aloittamista ja kasvattamista varten vinkkejä, palveluita ja inspiraatiota.

Väestörekisterin  ja työ- ja elinkeinoministeriön osastolla voit tutustua lähitulevaisuudessa julkaistavaan Suomi.fi-verkkopalvelun yrityssivustoon. Suomi.fi kokoaa yhteen verkko-osoitteeseen yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin ja tilanteisiin sopivat tiedot, palvelut ja työvälineet helposti saataville yhden luukun kautta. Tule messuosastollemme testaamaan palvelua, jonka kokeiluversion löydät jo osoitteesta suomi.fi/yritykselle!

Kerromme osastollamme myös muista yrityksille tarjoamistamme Suomi.fi-palveluista, kuten esimerkiksi Suomi.fi-valtuuksista. Niiden avulla voit valtuuttaa esim. tilitoimiston hoitamaan yrityksesi asioita sinun puolestasi. Palvelun avulla myös asiakkaasi voi valtuuttaa toisen henkilön tai yrityksen toimimaan puolestaan palvelussasi. Toiminnallisuus rakennetaan tarjoamaasi sähköiseen palveluun Valtuudet-palvelun käyttöönoton yhteydessä. Asiantuntijamme kertovat osastollamme mielellään, miten Suomi.fi-valtuuksien avulla sähköiseen asiointipalveluusi saadaan lisää virtaa!

Kuulet kummastakin palvelusta myös tietoiskuissa keskiviikkona 5.9. klo 13.30 (Suomi.fi-verkkopalvelu) ja 6.9. klo 10 (Suomi.fi-valtuudet). Messukeskuksesta löydät meidät osastolta 3c10.

Lue lisää Yritys2017-tapahtumasta täältä: http://yritys.messukeskus.com/

Nähdään messuilla!

Lisätiedot:
ylitarkastaja Maria Miro, TEM, p. 029 504 7119